Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

+36-30/927-1081

ChocoArtz

A CHOCOARTZ megálmodóinak hitvallása:

"A minőségi vegán csokoládé a világ minden tájáról

Kizárólag olyan összetevőket használunk a ChocoArtz termékeihez, melyeket bátran és szívesen adunk gyermekeinknek is. Nem dolgozunk kész csokival, saját fejlesztésű receptjeink szerint alapjaitól építettük fel termékpalettánk minden egyes csokoládéját. Ennek egyik legfontosabb feltétele, hogy minden összetevőnk a lehető legjobb minőségű legyen, tökéletes harmóniát létrehozva az egyes alkotóelemekkel.

Mindennek az alapja azonban a kakaóbab.
A kakaó nem véletlenül volt számos Közép- és Dél-Amerikai nép szent növénye: az emberi szervezetre gyakorolt áldásos hatásait már ősidők óta ismerik. Olyan jelentős volt a világ ezen részén a kakaó szerepe, hogy egyes kultúrákban fizetőeszköznek használták a babokat.

A minőségi kakaó és csokoládé még mindig értékes, viszont korlátozottabban elérhető, mint gondolnánk. Azonban a csokoládé édességként való elterjedése, már-már közönségessé válása miatt manapság oyan összetevők is belekerülnek, amiket messze távol kellene tartani tőle.

Mi azonban tudjuk, hogy a régi korok népei miért tisztelték a kakaót oly nagyon, és arra is rájöttünk, hogyan tudunk belőle zamatos csokit készíteni, hozzáadott finomított cukor felhasználása nélkül.

A csokoládé készítése egyrészt tudomány, de legalább ugyanolyan mértékben művészet is."