Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

+36-30/927-1081

Zoi Blog

ZOI Kingdom a XSmart Sport Expo & Fitness Festival-on 2022 június 4

2022.06.12 17:09
ZOI Kingdom a XSmart Sport Expo & Fitness Festival-on 2022 június 4

Mint már sokan tudjátok is, lehetőségünk adódott részt venni az idei XSmart Sport Expo & Fitness Festival-on, ahol bemutathattuk mind a profi mind az amatőr sportolóknak és a megjelent érdeklődőknek a ZOI energiaszeletek mellett a Nutura, a Rawsy a Rawnice és a Blendipro termékcsaládjaink terméket.

 

Az elmúlt időszak rendezvényeinek látogatottságát tekintve eleinte kételkedtünk a rendezvény sikerében, de az élettelteli mozgásra vágyó tömeg ami megjelent szombat délelőtt százszorosan is bizonyított nekünk: "Megtölteni a Papp László Arénát, programokkal, kiállítókkal, mindig  és mindenkinek komoly kihívás. Elmondhatom, hogy ez ismét sikerült! " írta oldalán Bara Csaba a főszervező, és mi csak egyetérteni tudunk vele. A csarnok egész területét betöltő energia és öröm teljesen lehengerlő volt: amatőr és profi sportolók edzették különböző módon testüket egészen késő délutánig.

 

A Zoi Kingdom csapatát a tehetséges fitness modell és személyi edző Wágner Renáta erősítette, így szakmai tanácsokat is kaphattak a standunkhoz érkező érdeklődők.

Éppen balra tőlünk Fodor Nikolett Diána és Varga Diána jump oktatók mutatták be ezt a még egészen ismeretlen edzés fajtát. A szinpad előtti 20-25 trambulin a nap minden percében meg volt töltve, minden korosztályű és felépítésú ember élvezettel ugrált fel-le.

 

De részt vehettünk még különböző élvezeti vagy teljesítménymérő programokon is, hiszen itt rendezték meg az IFBB Diamond Cup versenyét is. Így történt, hogy volt szerencsék vendégül látni az egyik győztest Ales Cebin-t akinek a jóság energiaszeletünk és az MCT olajos KETO spread Nutura mogyorókrémünk olyannyira elnyerte a tetszését, hogy beépíti a profi étrendjébe a termékeinket :)

Egy ilyen kemény étrend kúrát igénylő verseny felkészülésére nagy segítséget nyújtanak a szeleteink a siker eléréséhez de a verseny után is pont azt adják meg amire lelkileg és testileg szükségünk lehet.

Nem csak mi vártuk ám a vendégeket finom kostolókkal hiszen a rendezvényen Teletál Tibi a  Teletállal  és sok más minőségi egészséges táplálkozást támogató cég is részt vett mint pl.: a Livingfood és látogatását tette a Csak a mentes Herczeg Andija is.

A fiatalabb generáció számára pedig a szinte mindenhol volt valamilyen játék és nyeremény részvételi lehetősége. Mi egy teljes doboz ZOI energiaszelet válogatás #öröm, #jóság #hűség mellett bounty izű NuTwix proteines mogyoróvajat, és Rawsy kókusztálból álló csomagot készítettünk össze sorsolásra de volt ahol steaket vagy okosórát kínáltak nyerésre.

 Még egy hét elteltével is mosolyogva gondolunk vissza rá, hiszen egy ennyire nyitott és magávalsöprő élménynek még nem voltunk részesei. Izgatottan várjuk, hogy a következő eseményeken is talalkozzunk még veletek!!

Ölelés: a Zoi Kingdom csapata