Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

+36-30/927-1081

Zoi kingdom bemutatkozó

A ZOI Kingdom: Élvezetté tesszük az egészséges táplálkozást

A ZOI Kingdomnál az a szenvedélyünk, hogy megmutassuk, a tudatos, egészséges táplálkozás is lehet élvezetes. A tiszta, szervezetünk számára hasznos ételek is finomak, sőt, vaktesztjeink azt bizonyítják, az energiaszeleteket egytől-egyik imádják a kóstolók.

 

Még nagyobb volumenű vállalása a ZOI Kingdom-nak, hogy nem csak termékeket ad a vevőinek és követőinek, hanem életszemléletet közvetít feléjük. Emellett pedig hasznos tudással látja el azokat, akiket érdekel a tudatos táplálkozás és a tudatos életvezetés. 

 

A ZOI termékekkel a test tiszta táplálását támogatjuk, értékrendünkkel pedig a szellemet és a lelket.

 

Zoi = élet 

 

Mi az a titokzatos zoi, a vállalkozás nevét inspiráló fogalom? 

A görög eredetű szó jelentése a legteljesebb értékű, tartalmas élet. A régi görögök szerint a zoi szintje alatt található a

  • a testi szint, a biosz, amit étellel és itallal tudunk táplálni
  • a psziché, azaz a lélek, aminek szintén tiszta táplálékra, jó érzelmi döntésekre van szüksége, hogy virágozzon
  • és a szellemi szint, az elménk, amit gondolataink és a tanulás táplálnakHisszük, hogy mindegyik szinttel kell foglalkoznunk ahhoz, hogy teljes, boldog életünk lehessen. 

A három terület mellett pedig még egy szinten érdemes fejlődni: a közösségi életben. Hiszen nem egyedül vagyunk, családunkon kívül is társadalomban élünk, ezért fontos, hogy segítsük, megtartsuk egymást.

 

Ezt az értékrendet képviseli az energiaszeletek neve is: jóság, hűség, öröm, önuralom.Vörös Anikó, a ZOI megálmodója

 

Vörös Anikó 14 év nemzetközi élelmiszeripari tapasztalattal a háta mögött vágott bele a ZOI Kingdom névre keresztelt szerelemprojektbe. 

“Azt láttam, rengeteg olyan mű és felesleges hozzávalót tesznek a gyártók az élelmiszereinkbe, ami nélkül jobban működne a szervezet. Ezeket a haszontalan hozzávalókat cseréltem a ZOI receptúrában olyan anyagokra, melyek a legjobban felhasználható energiaforrást jelentik számunkra.” - meséli az energiaszeletek fejlesztéséről.

Anikó családjában a vendéglátás népszerű foglalkozás, édesanyja pedig kétdiplomás pedagógus. Ezekkel az értékekkel indult otthonról, azóta is folyamatosan tanul és lelkes önfejlesztő, hogy vevőinek a legmagasabb színvonalú élményt és táplálékot tudja átadni. Életében komoly mélységeket járt meg, amiből felállt, tanult és ezáltal jobban megérti a legkülönbözőbb élethelyzetben lévő embereket.

Szerelemprojekt a ZOI egy másik szempontból is: Anikó férje is erősíti a csapatot, így családi vállalkozásként működnek.

A természetes harmónia megszépít 

 

Azt látjuk, ma sokan előbb fekszenek kés alá, hogy szépnek lássák magukat, minthogy a belülről táplált szépséget felfedeznék. Mindenki szépnek született, ezt a természetes szépséget kell ápolnunk a tiszta szellemi, lelki és testi táplálékkal. A belső harmónia kisugárzik, a nyugalom, a jóság, kedvesség megszépíti az arcot is. 

Ez nem csak filozófia, az izmok ellazulása, a hormonok termelődése, a bőr állapota mind a tudomány eszközeivel mérhető elemek. 

 

Enni és nem nassolni - a mértékletesség, mint érték

 

A ZOI Kingdom értékrendszerének fontos eleme a mértékletesség.

Sokszor azért vágyunk a nassolásra, mert nem vittük be az étkezéskor a szükséges táplálékot. Ezért fontos, hogy együnk reggelit, tízórait, ebédet, uzsonnát és vacsorát is. Energiaszeleteinkkel, vagy ételedet Rawnice porainkkal, Nutura magvajainkkal feldobva, kiválthatsz egy-egy étkezést. 

 

Tedd oda magad - a ZOI támogat 

 

Energiaszeleteinket azzal a szándékkal alkottuk meg, hogy a szellemi kihívásokban segítsen kihozni a legtöbbet az agy teljesítőképességéből. Míg egy klasszikus csoki néhány percre felpörgeti, de aztán leállítja a szervezetet, egy ZOI energiaszelet tartalmaz minden olyan vitamint és ásványi anyagot is, ami az emésztéséhez szükséges. Így nem von el a szervezettől energiát, fontos nyomelemeket, csak ad neki. 

Bátran magaddal viheted vizsgahelyzetben, egy fontos beszámoló megtartáshoz vagy egy tárgyalásra. De praktikus sportolás előtt és után, illetve utazáskor egy étkezés kiváltására is.ZOI: tiszta táplálék és élmény étkezés

 

Ha a legegyszerűbben akarnánk elmesélni, hogy készültek energiaszeleteink, annyit mondanánk: A hagyományos energiaszeletekből kivettünk minden feldolgozott, a szervezet számára megterhelő összetevőt és tiszta étellel helyettesítettük őket.

Ettől rögtön mennyeien finomak lettek az energiaszeletek, már csak a fűszerezés finomítása volt hátra. Hogyan? Érzékszervi vakteszttel kóstoltattuk az érdeklődőket. A kóstolás után több oldalas kérdéssort töltöttek ki élményeikről és saját étkezési szokásaikról. Így állítottuk be, hogy mennyi matcha vagy mennyi fahéj íz kerüljün egy-egy szeletbe, hogy az 10-ből 10 ember tetszését nyerje el.

 

A szervezetünk egy csoda, nekünk csak segíteni kell

 

Az emberi test olyan csodálatosan van megtervezve, hogy a legmodernebb okostelefon labdába se rúghat mellette. A szervezetünk a legtöbb funkcióját automatikusan ellátja. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy vigyázzunk rá és tápláljuk.

Ebben segít a tudatos életmód, az egészséges táplálkozás kialakítása, egy fenntartható és élvezetes rutin beépítése a mindennapjainkba. A ZOI Kingdom termékei a kutatás, a kísérletezés, a számolás és mérés, valamint az elkészítés terhét leveszik a válladról. 

 

Kapcsolatba lépnél velünk? 

 

Szeretettel várjuk. Megtalálsz minket elérhetőségeinken: 

 

  • Telefon: +36309271081
  • Email: info@zoikingdom.hu

 

További elérhetőségeink itt>>

https://zoikingdom.hu/shop_contact.php