Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

+36309271081

Zoi

 

A Zoi Kingdom Zoi energiaszeleteit Vörös Anikó és csapata időt és energiát nem kímélve fejlesztette ki, a végeredmény magában rejti mind a több évtizedes szakmai tapasztalatot, mind azt a sajátos szellemiséget, amelyet Anikó képvisel.

Tévhit, hogy a mentes élelmiszerek választásával le kell mondanunk az ízélményről. Talán évtizedekkel korábban, az első ilyen jellegű termékek megjelenésének idején ez még igaz volt, de a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már a hagyományos változatoknál semmivel nem alacsonyabb az élvezeti értéke az egészséges alternatíváknak. Sőt!

„Energiaszeleteinket teljes mértékben a magyar fogyasztók ízlése szerint alakítottuk, összetevők, kiszerelés, csomagolás tekintetében egyaránt a hazai igényeket vettük figyelembe. Termékfejlesztésünk során érzékszervi vaktesztet végeztünk, hogy minél pontosabb képünk legyen arról, mennyire fűszeres, édes vagy éppen sós ízvilágot preferál a célközönségünk. Szerencsére azt mondhatom, sikerrel jártunk, a visszajelzések alapján a fogyasztók nagyon szeretik a hűség, a jóság és az öröm fantázianevekkel ellátott Zoi szeleteinket” Vörös Anikó Zoi Kingdom alapítója